LIFE Therapy® image
Life Therapy® är en mycket djupgående behandling som ger en mjuk puff in på din livsväg. Vart är du på väg ? vad kan du släppa på ?
Behandlingen hjälper dig att lösgöra gamla energiblockeringar och sår. Det är inte så att den "tar bort" allt ont och i ett svep förvandlar ditt liv till ett problemfritt liv. Det är oftast inte meningen med en behandling. Vi behöver alla att ta oss igenom det som är jobbigt och gör ont, det är en del av processen. Jag har dock uppfattningen att behandlingen lossar och släpper helt på vissa blockeringar, om det är det som är meningen. Ibland kommer det upp känslor som jag får klartecken att jag får ta bort med Känslo-clearing, då gör jag förstås det eftersom det är ett enkelt sätt att ta bort jobbiga känslor. Life Therapy® hjälper dig verkligen att komma vidare samt att den ger hjälp i processen att vidga ditt medvetande.

Under en Life Therapy® ligger du bekvämt på en massagebänk som jag har lagt en tunn madrass på för extra bekvämlighet. Du får gärna ha något bekvämt på dig som inte sitter åt men vad du har på dig är helt frivilligt. Ta gärna med strumpor om du inte har det på dig när du kommer, då jag kommer att hålla i dina fötter en tid av behandlingen.
Den första gången du kommer på en Life Therapy® tar behandlingen ca 2 timmar. Kommer du på ett återbesök tar behandlingen vanligtvis ca 1-1,5 timme.

Det som händer under behandlingen är att jag jobbar med att få flöde i din kropp och i ditt energifält (din aura) Det är en healingbehandling men den innehåller även manuella komponenter då jag håller på några kraniosakrala punkter som påverkar flödet i nervsystemet. Under behandlingen jobbar vi också med 2-3 stycken affirmationer som knyter samman med det som pågår i ditt liv. Det är mer kraftfullt än man kan tro, att jobba med affirmationer i ett djupt avslappnat tillstånd. Det sätter igång positiva förändringar av gamla invanda tankemönster. Om det kommer upp saker under behandlingen pratar vi om det antingen under eller efter behandlingen.
Behandlingen upplevs som djupt avslappnande och som balsam för dig som har stress i kroppen.


Öppna upp, aktivera och balansera dina 12 chakran

För dig som redan har gjort minst en Life Therapy behandling och är intresserad av att jobba vidare med din egen utveckling och medvetande process, finns möjligheten att boka en Life Therapy behandling där vi även jobbar med att öppna upp, aktivera och balansera alla dina 12 chakran. I den här processen får vi hjälp av Ärkeänglarna som ansvarar för olika chakran. I det här arbetet utgår jag från Diana Cooper och Tim Whilds visualisering ur boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen"
När vi nu rör oss vidare i våran utveckling sker det många förändringar på många plan. Under Atlantis gyllene tidsålder hade alla sina 12 chakran på plats, som innehöll koderna för deras gåvor och talanger. När frekvensen sjönk stängdes dock fem av chakrana ner och de resterande sju chakrana fick en lägre frekvens. Tiden är nu inne för oss alla att återta våra 12 chakran liksom alla våra extraordinära gåvor och talanger.
Vi går nu bildligt talat från ett hus med 7 våningar till en skyskrapa med 12 våningar. Därför behöver jordstjärnechakrat, som är grunden i hela systemet med de 12 chakrana, att bli mycket starkare och vara fullt förankrat i jorden. Det fungerar som våra rötter och vår kontakt med Gaia.
Det här är alla våra 12 chakran som var och ett står för olika aspekter av dig:

 1. Stjärnporten - Ärkeängel Metatron
 2. Själsstjärnechakrat - Ärkeängel Mariel
 3. Kausalchakrat - Ärkeängel Christiel
 4. kronchakrat - Ärkeängel Jofiel
 5. Pannchakrat - Ärkeängel Rafael
 6. Halschakrat - Ärkeängel Mikael
 7. Hjärtchakrat - Ärkeängel Chamuel
 8. Solar plexuschakrat - Ärkeängel Uriel
 9. Navelchakrat - Ärkeängel Gabriel
 10. Sakralchakrat - Ärkeängel Gabriel
 11. Baschakrat - Ärkeängel Gabriel
 12. Jordstjärnechakrat - Ärkeängel Sandalfon
Vill du boka en Life Therapy behandling med öppning, aktivering och balansering av dina 12 chakran ?
Säg då bara till när du ringer och bokar. Behandlingen tar 2 timmar, precis som en första Life Therapy behandling och har samma pris.
Den här behandlingen finns även på Boka direkt.